«Λάθος του» χαρακτήρισε τη βιντεοσκόπηση του ξυλοδαρμού του επίδοξου βιαστή της 20χρονης στη Σαλαμίνα ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, στα δικαστήρια για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να κληθεί πάντως και ως κατηγορούμενος για κακούργημα για τον ξυλοδαρμό του δράστη που βιντεοσκόπησε και έπειτα ανήρτησε στα social media.

«Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο,το ανέβασα λόγω εμού όμως εμφανίστηκαν 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό. Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγά την κοπέλα με σκοπό να τη βιάσει ή να την πνίξει στη θάλασσα.

Θα έπρεπε να σκεφτώ σωστά ότι πρέπει να τον παραδώσω στην αστυνομία. Βιάστηκα, πάνω όμως στη βιασύνη μου έγινε και ένα καλό. Βγήκαν αυτές οι 11 κοπέλες. Ναι ήταν λάθος, το έκανα πάνω στα νεύρα, πάνω στη θολούρα μου. Θεωρώ ότι θα έκανε οποιοσδήποτε το ίδιο, αν όχι για το βίντεο, σαν πατέρας σαν αδερφός».

Το 20χρονο παρα λίγο θύμα, βρέθηκε στο πλευρό του και ανέφερε: «Τον στηρίζω, ξέρω ότι θα πάει για κακούργημα γι’ αυτό που έγινε. Θέλω να τελειώσει ομαλά όλο αυτό. Δεν είχα αντιληφθεί ότι με παρακολουθούσε. Είχα αντιληφθεί μόνο έναν άνθρωπο όταν κατέβηκα από τη στάση. Τουλάχιστον μετά τη δική μου υπόθεση ασχολήθηκαν και κρίθηκε προφυλακιστέος».

Ο δράστης επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος.