Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού στις 30 και 31 Αυγούστου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, διενεργήθηκαν 200 έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών, ενώ βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων 8 για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και 9 για μη χρήση ταξιμέτρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε κατά το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2024, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού.

Στόχος της δράσης ήταν η πρόληψη και η καταστολή της παραβατικότητας και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εντός του σταθμού ΚΤΕΛ ενώ διενεργήθηκαν πολλαπλοί έλεγχοι για την τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων διενέργειας επιβατικών μεταφορών.

Κατά την επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκαν -200- έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών ενώ βεβαιώθηκαν -33- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων:

-8 για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και
-9 για μη χρήση ταξιμέτρου

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.