Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές του 16χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της.

Το ανήλικο κορίτσι μίλησε για την ψυχολογική πίεση που του ασκούσε ο φερόμενος ως βιαστής με σκοπό να ασελγήσει πάνω της και να τη γεμίσει ενοχές, λέγοντάς της πως μόνο εκείνη μπορούσε να του σώσει τη ζωή.

«Εγώ, επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα: “Πάμε να φύγουμε τώρα, σε παρακαλώ!”. Έκλαιγα. Του έλεγα: “Πήγαινε μπροστά τώρα, γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι! Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω” και τέτοια. Μου λέει: “Μην τον πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα, το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω”, και έλεγε διάφορα τέτοια», είπε αρχικά η 16χρονη στο «Star».

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π…, στο σπίτι του, να κάτσουμε. Λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε. Ήμασταν όλοι μαζί, φωνάζαμε: «Μη φύγεις, πού πας;” και αυτά, αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου, τον ανέβασε σπίτι και έμενα μου έλεγε: «Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από εσένα. Δεν θέλω κάτι άλλο».