Για συναινετική σχέση με τη 16χρονη έκανε λόγο ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος από τον Κολωνό, που κατηγορείται για τον βιασμό της.

«Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς, όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό», φέρεται να είπε ο 44χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Όπως λέει ο ίδιος, το θύμα στην υπόθεση είναι εκείνος, που δεν κατάλαβε εξ αρχής ότι η 16χρονη τον εκμεταλλεύτηκε με σκοπό να εκδικηθεί τον γιο του, που τη χώρισε για κάποια άλλη κοπέλα.

«Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου “πουλήσει έρωτα” κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και τη νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου αυτό», υποστηρίζει ο 44χρονος.

«Μου έχει στείλει μηνύματα ότι θα σκοτώσει τη νέα σύντροφο του γιου μου»

«Η 16χρονη ήταν αυτή που συστηματικά με απειλούσε και με εκβίαζε και όχι το αντίθετο. Είχε στείλει πολλά μηνύματα που ανέφερε: “Θα τη σκοτώσω την άλλη (σ.σ. τη νέα σύντροφο του γιου μου). Την γ… Θα φάνε ξύλο και οι δύο. Ο ένας επειδή δεν μου είπε τίποτα και η άλλη για όλα”». Είναι ξεκάθαρο ότι η 16χρονη δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι χώρισε με τον γιο μου και χρησιμοποίησε εμένα για να τον εκδικηθεί», υποστήριξε. Υπενθυμίζεται ότι το 16χρονο κορίτσι υποστηρίζει πως ο 44χρονος με τον γιο του και τη νέα του σύντροφο «της την έστησαν» και της έκλεψαν το κινητό, προκειμένου να στείλουν μηνύματα που θα αθώωναν τον κατηγορούμενο.

Ο γιος και η εν διαστάσει σύζυγος του 44χρονου βρέθηκαν το πρωί στο γραφείο του ανακριτή, προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες για την υπεράσπισή του, βέβαιοι για την αθωότητά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», ανέφεραν πως υπήρχε ερωτική σχέση του 44χρονου με το ανήλικο κορίτσι.

Η απολογία του κατηγορούμενου ξεκίνησε περίπου στις 14:00 και ολοκληρώθηκε πριν τις 16:00.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την ποινική του μεταχείριση.