Ένας επιχειρηματίας από τη Μύκονο ελέγχεται ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς λίγο καιρό πριν φέρεται να συναντήθηκε με τον άνδρα που τον δολοφόνησε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο συγκεκριμένος άνδρας δεν θεωρείται ύποπτος ως ηθικός αυτουργός, αλλά ελέγχεται λόγω των τεταμένων σχέσεων που είχε με το θύμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν αγοράσει αμφότεροι οικόπεδα-«φιλέτα» στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου και μάλιστα αυτά ήταν τόσο κοντά μεταξύ τους, που τα χώριζε μια δίοδος. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δημιούργησε κόντρα μεταξύ τους, επειδή ο τοπογράφος φέρεται πως μπορούσε να αξιοποιήσει τη δίοδο, για να χτίσει στο οικόπεδό του, αποτρέποντας αντίστοιχη ενέργεια από τον επιχειρηματία.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε ότι από τότε ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες, ενώ ο τοπογράφος θεώρησε πως ο επιχειρηματίας ευθυνόταν για τους δύο ξυλοδαρμούς που υπέστη από αγνώστους.

Επίσης, δύο άτομα από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του τοπογράφου φέρεται να κατέθεσαν σχετικά, υποστηρίζοντας ότι ο επιχειρηματίας μπορεί να ευθύνεται για τον ξυλοδαρμό. Για αυτό τον λόγο ελέγχεται από την αστυνομία, χωρίς να θεωρείται ύποπτος ή να αντιμετωπίζει κατηγορίες.