Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά σχετικά με το δρομολόγιο του σαραντατετράχρονου με το παρατσούκλι «ωραίος Τζορτζ», που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Βίντεο από τις κάμερες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές δείχνουν πως ο εκτελεστής είχε και συνεργό, με τον οποίο φαίνεται πως έκαναν και πρόβες για το συμβόλαιο θανάτου.

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου ως δράστη μιλά στο «Action24», περιγράφοντάς τον ως έναν αδίστακτο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα ήταν κακοποιητικός απέναντί της.

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή και έκανε τι με τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνανδροι. Για χωράφια, χαϊλίκια, και για μπίζνες, να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους που δεν τους ξέρουν καν… Είναι ντροπή!», λέει.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι αυτός είναι ο εκτελεστής του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, λέει: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Τον έχω τόσο καθαρματάκι, τόσο ανθρωπάκι, που δεν μου κάνει εντύπωση. Και πώς βρέθηκε η πυρίτιδα σε εκείνον; Του τη φύτεψαν; Έχουμε σοκαριστεί κι εγώ και το παιδί μου. Ο Θεός με φώτισε και κατάφερα με ένα παιδί στην αγκαλιά να γλιτώσω από αυτό το σιχαμένο υποκείμενο, γιατί άνθρωπος δεν λέγεται».

Στο μικροσκόπιο τα ρούχα του «ωραίου Γιώργου»

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα ρούχα του «ωραίου Γιώργου», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό. Χθες, Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η έρευνα, που γινόταν στα γάντια του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στα γάντια δεν έχει ανιχνευτεί πυρίτιδα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το μπουφάν του. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν πυρίτιδα στη ζώνη του κατηγορούμενου, ο οποίος πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Παράλληλα, χθες, Δευτέρα, εκδόθηκε εισαγγελική διάταξη, για να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα του «ωραίου Γιώργου», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και με ποια πρόσωπα είχε επαφές και τι ρόλο μπορεί να έχουν αυτά στη δολοφονία του τοπογράφου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του έπειτα από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του. Σημειώνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Μετά τη δολοφονία του τοπογράφου, ο δράστης φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς Ζωγράφου, εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.