Απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδί, έστελνε ο σαραντατετράχρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό.

Η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ζούσε έναν εφιάλτη στο πλευρό του και ως εκ τούτου, όπως είπε η δικηγόρος της, Ελένη Γκλεγκλέ, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η γυναίκα βρήκε το 2008 το κουράγιο να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης.

Η εκπομπή του «Mega» έφερε στο φως τα απειλητικά μηνύματα του «ωραίου Τζορτζ» στην πρώην σύντροφό του:

«Θα σε σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Δεν θα σε αφήσω να ζήσεις, να χαρείς το μικρό».

«Τη γάτα θα μπω και θα τη σκοτώσω, όπως σκότωσα και το σκύλο».

«Στο τέλος εμείς οι δυο θα πεθάνουμε παρέα και δεν αργεί αυτό, πίστεψέ με».

«Μια μέρα θα απαγάγω, θα τα πουλήσω όλα και θα φύγω. Αυτή θα είναι η εκδίκησή μου, θα πεθάνεις από τον καημό σου».

«Το μηχανάκι είναι μόνο η αρχή. Σειρά έχει το σπίτι. Όταν φύγεις διακοπές, δεν θα βρεις τίποτα».

«Προαίσθημα που έχω. Το παιδί θα μεγαλώσει ορφανό από γονείς. Προσέξτε. Θα το φτάσω μέχρι τέλους».

«Μηνύστε με, μηνύστε με. Σας θέλω να σας βλέπω στα δικαστήρια να περιμένετε και να πληρώνετε παράβολα».

«Θα δεις πόσο μάγκας είμαι. Τα χαρτιά που έρχονται στο σπίτι σου και στο στούντιο τα παίρνω. Μπαίνω στην είσοδο κάθε πρωί και τσεκάρω».

«Κατάφερα να γλιτώσω από αυτό το σιχαμένο υποκείμενο»

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας στο Ψυχικό, μίλησε στο «Action24», περιγράφοντάς τον ως έναν αδίστακτο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα ήταν κακοποιητικός απέναντί της.

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή και έκανε τι με τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνανδροι. Για χωράφια, χαϊλίκια, και για μπίζνες να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους που δεν τους ξέρουν καν… Είναι ντροπή!», λέει.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι αυτός είναι ο εκτελεστής του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, λέει: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Τον έχω τόσο καθαρματάκι, τόσο ανθρωπάκι, που δεν μου κάνει εντύπωση. Και πώς βρέθηκε η πυρίτιδα σε εκείνον; Του τη φύτεψαν; Έχουμε σοκαριστεί κι εγώ και το παιδί μου. Ο Θεός με φώτισε και κατάφερα με ένα παιδί στην αγκαλιά να γλιτώσω από αυτό το σιχαμένο υποκείμενο, γιατί άνθρωπος δεν λέγεται».