Εργαζόμενη στις φυλακές Τίρυνθας, όπου ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου εξέτιε την ποινή του, αποκαλύπτει την σκανδαλώδη εύνοια που απολάμβανε.

Η μαρτυρία της είναι ενδεικτική του τρόπου που ο τρόφιμος των φυλακών… σωφρονιζόταν.

«Το είχε κάνει λουξ το κελί. Είχε γίνει ανακαίνιση με δικά του έξοδα. Περίπου δύο χιλιάδες ευρώ. Βαψίματα, στοκαρίσματα, ανατομικό στρώμα, κλειδαριά ασφαλείας που κλείδωνε από μέσα», είπε αρχικά η υπάλληλος των φυλακών, μιλώντας στην εκπομπή «LiveNews».

«Είχε αγοράσει καφετέρια, αποχυμωτή, αποκωδικοποιητή. Όλα αυτά τα υλικά αγαθά έπρεπε να έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της φυλακής, ωστόσο ο συγκεκριμένος δεν πέρασε ποτέ από αυτή τη διαδικασία».

Είχε κάνει διαμέρισμα το κελί του στη φυλακή, καθώς έμπαινε και έβγαινε κατά το δοκούν και κανείς δεν τον έλεγχε. Στο κελί-παλάτι κανόνιζε τις ληστείες, που θα έκανε στο μέλλον.

Μάλιστα, η υπάλληλος προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις για την άνετη διαβίωσή του στο υπερπολυτελές κελί του.

«Στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας πήγε το 2018 με εντολή προϊσταμένου του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Έμεινε για ελάχιστο διάστημα στον κλειστό χώρο των φυλακών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον ανοιχτό. Στην ουσία ήταν ένας χώρος-αποθήκη του γεωργικού τομέα, ο οποίος όμως ήταν ο μοναδικός σε όλο το σωφρονιστικό ίδρυμα χωρίς εποπτεία από κάμερες από το control room των φυλακών».