Κάμερα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας του αλβανού βαρυποινίτη, Αλφόνς Ντότσι, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 26 Ιουνίου από μαχαιριές συγκρατούμενού του.

Δράστης της δολοφονίας είναι ένας επίσης αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος με το αυτοσχέδιο μαχαίρι του καταφέρνει θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος και στη συνέχεια προσπαθεί να κρυφτεί.

Τελικά, ύστερα από έρευνα ο δολοφόνος εντοπίστηκε και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αφορμή ήταν η αντιδικία τους για το αν πρέπει ή όχι να επιστρέψουν στα κελιά τους λόγω ζέστης. Πλέον, όμως, μετά και τη δολοφονία του πενηντατετράχρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξετάζονται και άλλα σενάρια…

Ο τριανταπεντάχρονος, που έπεσε νεκρός, ήταν έγκλειστος για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία, που συνέβη κατά τη διάρκεια ληστείας, το 2017, ενώ σε άλλη ληστεία είχε χτυπήσει στο κεφάλι με το όπλο του μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κατέληξε αργότερα.

Επίσης, το 2018 είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά κατά τη μεταφορά του σε φυλακή, ενώ δύο ημέρες αργότερα τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη με επέμβαση της ΕΚΑΜ.