Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την επίθεση που σημειώθηκε στις 00:45 σε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, στην περιοχή του Παπάγου.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε ο αστυνομικός που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο περιπολικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Στην επίθεση φαίνεται να συμμετείχαν 7-8 άτομα που πλησίασαν με τα πόδια το περιπολικό και εκτόξευσαν τουλάχιστον 5 μολότοφ, οι οποίες εξερράγησαν πάνω στο όχημα, αφού κατά τις έρευνες στο σημείο περισυνελέγησαν υπολείμματα από 5 γυάλινα μπουκάλια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική έχει συλλέξει και εξετάζει οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής στην προσπάθειά της να βρει τα ίχνη των δραστών.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση υπηρετεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι στην ασφάλεια της προέδρου του Αρείου Πάγου. Το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου έχει αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού της ανώτατης δικαστικού και εκείνη την ώρα ο αστυνομικός εκτελούσε τη βάρδιά του.