Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται δυο πρόσωπα σε εξηγήσεις για την υπόθεση των  υποκλοπών από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, ο οποίος διενεργεί την έρευνα που έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, η ιδιότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και θα περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα το κατώφλι του Αρείου Πάγου ως ύποπτοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύκλος των υπόπτων  θα διευρυνθεί, μετά την αξιολόγηση του υλικού που έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση και τις περίπου 40 μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ληφθεί, με τελευταία του δικηγόρου και πρώην γγ του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Όταν κλείσει ο κύκλος των εξηγήσεων των προσώπων που καλούνται ως ύποπτοι για τη διάπραξη αδικημάτων ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,  Αχιλλέας Ζήσης θα συντάξει το πόρισμά του το οποίο στη συνέχεια θα καταθέσει για τελική κρίση στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.