Νέα στοιχεία έρχονται σήμερα στο φως για τη σχέση του προφυλακισμένου δικηγόρου, Απόστολου Λύτρα, με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, την οποία ξυλοκόπησε με αγριότητα.

Από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Τάσος Τεργιάκης υποστήριξε ότι η σχέση του ζευγαριού είχε τελειώσει μήνες πριν και πιο συγκεκριμένα από τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν και είχαν αποφασίσει να χωρίσουν τακτοποιώντας τις μεταξύ τους εκκρεμότητες.

«Ήταν οι γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου τα βρήκαν, τα είπαν, χώρισαν και τότε αποφάσισαν, έξι μήνες πριν να χωρίσουν, παρά το γεγονός ότι έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι», είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «είχαν κανονίσει όλα τα οικονομικά. Δηλαδή λογαριασμοί, χρήματα, περιουσίες. Είχαν συζητήσει πώς θα διαχωριστεί η κοινή τους περιουσία».

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αποφασίσει να τραβήξει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο.

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις, όσο ήταν μέσα στο νομικό γραφείο του κ. Λύτρα και μαζί του διαχειριζόταν κι άλλες υποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει τις πληροφορίες στο προφίλ της στο Facebook, στο οποίο ενημέρωνε τους φίλους της ότι εργαζόταν στο δικό της δικηγορικό γραφείο.

«Όλα αυτά μέχρι πριν από δέκα μέρες. Πριν από την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τον κ. Λύτρα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης τονίζοντας ότι «οι πληροφορίες που έχω από το περιβάλλον της κυρίας Πολυζωγοπούλου είναι ότι είχε τελειώσει αυτή η σχέση και όδευαν προς τη λύση».