Λεκτική επίθεση από κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/6 ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα. «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να βρίσκεσαι στην Τρίπολη», φέρεται να του είπε ο άνδρας.

Το περιστατικό σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» σημειώθηκε κατά την επιστροφή του Απόστολου Λύτρα στο κελί του μετά τον προαυλισμό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν πλέον σκέψεις μεταφοράς του Απόστολου Λύτρα σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες.

Ο καβγάς με τον συγκρατούμενο του και η VIP πτέρυγα

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού από το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στην 6η πτέρυγα όπου έχουν κρατηθεί VIP άτομα τα οποία αντιμετώπιζαν ζήτημα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Απόστολος Λύτρας
Ο ποινικολόγος κατά τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό

Στο κελί ο Απόστολος Λύτρας είναι μαζί έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρώτο 24ωρο στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι μανιώδης καπνιστής, φέρεται να είχε διαπληκτισμό με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Ειδικότερα, μαθεύτηκε ότι ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο και τότε ο επιχειρηματίας του είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», κάτι που φέρεται να προκάλεσε την αντίδραση του Λύτρα, μέχρι που τελικά υποχώρησε.