Μία ώρα παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την, επίσης δικηγόρο, σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτή την ώρα ο 52χρονος αναμένει την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή όχι.

Πληροφορίες νωρίτερα αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φερόταν διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του.

Ο δικηγόρος απολογήθηκε για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η δικαστική λειτουργός πριν από την απολογία, φαίνεται να έλαβε καταθέσεις μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορούμενου προς υπεράσπισή του. Έτσι στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να βρέθηκαν και να έδωσαν κατάθεση η πρώην σύζυγος και η κόρη του κατηγορούμενου, καθώς και γνωστός συνάδελφος και κουμπάρος του.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν από το πρωί σε συμπαράσταση του ποινικολόγου συγγενικά του πρόσωπα.

Σημειώνεται πως ο γιατρός που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου, κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης –παλαμιαία επιφάνεια– μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής, όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτησή μου ποιος άνθρωπος τη χτύπησε και εάν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες».