Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο άνδρας, που ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα, ήταν παιδικός φίλος της κόρης και μάλιστα λίγες ώρες μετά το φονικό πήγε στο σπίτι και θρηνούσε μαζί της.

Ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί η φίλη του και κόρη της άτυχης γυναίκας.

Επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της 63χρονης συνεχώς, γνώριζε πού ήταν τα δεύτερα κλειδιά και μάλιστα ένα στοιχείο που τον είχε «φωτογραφίσει» αρχικά ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν είχαν γαβγίσει τη μέρα της δολοφονίας της 63χρονης.

Δράστης Χαλκίδα

Μάλιστα, ο 37χρονος ήταν το πρώτο άτομο που κάλεσε η κόρη του θύματος για να του πει πως η μητέρα της δολοφονήθηκε και από τα πρώτα άτομα που μπήκαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει.

Η Αστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι πρόκειται για τον 37χρονο, καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στη σορό της 63χρονης και δεύτερον είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι τριγυρνούσε κοντά στο σπίτι. Όταν εξακρίβωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον ταυτοποίησαν, αμέσως οι Αρχές τον προσήγαγαν και ο 37χρονος μέσα σε λίγα λεπτά ομολόγησε την πράξη του.

Είχε μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε εθιστεί στον τζόγο

Ο 37χρονος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 4/6 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε συλληφθεί. Τον τελευταίο καιρό είχε εθιστεί στον τζόγο, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, και χρωστούσε χρήματα. Ήξερε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ομολόγησε, πως η 63χρονη είχε στο σπίτι χρήματα και πού υπήρχαν.

Έτσι, μπήκε στο σπίτι να κλέψει τα χρήματα, τον είδε η 63χρονη και τον αναγνώρισε και τη σκότωσε για να μην αποκαλυφθούν τα ίχνη του.

«Με αναγνώρισε και τη σκότωσα», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 37χρονος.