Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα (που έγινε μέσα στο σπίτι της), καθώς ο 37χρονος, που προσήχθη και ανακρινόταν ως βασικός ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε.

Ο 37χρονος ανήκει στο περιβάλλον του θύματος, καθώς, σύμφωνα με το Mega, είναι στενός φίλος της κόρης της και ήξερε πού έπρεπε να ψάξει μέσα στο σπίτι, για να ληστέψει τη γυναίκα. Έτσι, πιθανολογούν οι αστυνομικοί ότι μπήκε στο σπίτι χωρίς να πηδήξει από κάποιο μπαλκόνι ή να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη μέθοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος γνώριζε τη διαδικασία που ακολουθούσε η οικογένεια με το αντικλείδι στη γλάστρα και έτσι φαίνεται να μπήκε εντός της οικίας.

Ο 37χρονος φέρεται να είχε πρόβλημα με τον τζόγο και χρωστούσε χρήματα. Κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται ότι ήταν η κλοπή, ωστόσο το θύμα φέρεται να τον αναγνώρισε και γι’ αυτό τη σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που τον δείχνει να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό. Φέρεται να ήταν μόνος του και να μην είχε αποκαλύψει σε κάποιον την πράξη του. Εντοπίστηκε αποτύπωμά του και έτσι ταυτοποιήθηκε.

Προσήχθη και δεύτερος ύποπτος

Πέρα από τον βασικό ύποπτο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη, έχει γίνει γνωστό ότι έχει προσαχθεί και δεύτερο άτομο, το οποίο ανακρίνεται.

Για τον βασικό ύποπτο, ξάδερφος της 63χρονης είπε: «Παρακολουθούσε τα πάντα, όλα τα σενάρια που έλεγαν ότι μπορεί να έχουν συμβεί και μου είχε πει: “πολλά τα σενάρια και σίγουρα θα είναι κάποιο από αυτά”. Είναι σίγουρο ότι είναι αυτός, γιατί όταν εγώ του μίλησα, μου είπε: “Όλα παίζουν”. Ήταν ο πιο κινητικός μέσα στο σπίτι, όλοι οι άλλοι ήταν σε μια κατάσταση στεναχώριας. Ήταν και στην κηδεία», συμπληρώνει.