Τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα ομολόγησε ένας 37χρονος, που προσήχθη από τις Αρχές.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας φαίνεται πως είναι παιδικός φίλος της κόρης του θύματος.

«Με αναγνώρισε και τη σκότωσα» φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε προβλήματα με τον τζόγο και να χρωστούσε χρήματα. Αυτό είναι και το κίνητρο που τον ώθησε να μπει στο σπίτι της 63χρονης στη Χαλκίδα, προκειμένου να τη ληστέψει.

Φαίνεται, όμως, ότι η γυναίκα τον αναγνώρισε και γι’ αυτό ο 37χρονος τη σκότωσε.

Το βιντεοληπτικό υλικό, που φαίνεται ότι τον έδειχνε να πηγαίνει και να φεύγει από το σπίτι της 63χρονης, ήταν αυτό που πρόδωσε τον 37χρονο.

Το χρονικό της δολοφονίας της 63χρονης

Η 63χρονη δολοφονήθηκε τον Μάιο. Εντοπίστηκε νεκρή στο ισόγειο και θεωρήθηκε ότι πέθανε έπειτα από πτώση της από τις σκάλες του σπιτιού.

Τη γυναίκα βρήκε μία οικογενειακή της φίλη, η οποία τη βοηθούσε, καθώς η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας.

Το θύμα διέμενε στο σπίτι με την κόρη της, η οποία το διάστημα της δολοφονίας της μητέρας της βρισκόταν στη δουλειά.

Τρεις μέρες μετά και αφότου η σορός εξετάστηκε από ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι έφερε πέντε μαχαιριές στον αυχένα, σε πολύ κοντινό σημείο μεταξύ τους, και έτσι ο θάνατός της αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια.

Προσήχθη και δεύτερος ύποπτος

Πέρα από τον βασικό ύποπτο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη, έχει γίνει γνωστό ότι έχει προσαχθεί και δεύτερο άτομο, το οποίο ανακρίνεται.

Για τον βασικό ύποπτο, ξάδερφος της 63χρονης είπε: «Παρακολουθούσε τα πάντα, όλα τα σενάρια που έλεγαν ότι μπορεί να έχουν συμβεί και μου είχε πει: “Πολλά τα σενάρια και σίγουρα θα είναι κάποιο από αυτά”. Είναι σίγουρο ότι είναι αυτός, γιατί όταν εγώ του μίλησα, μου είπε: “Όλα παίζουν”. Ήταν ο πιο κινητικός μέσα στο σπίτι, όλοι οι άλλοι ήταν σε μια κατάσταση στεναχώριας. Ήταν και στην κηδεία», συμπληρώνει.