Ένας νέος 20 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στην Ξάνθη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με ακόμα τρία άτομα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πινακίδα βενζινάδικου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Ξάνθη, στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης- Καβάλας.

Η παρέα που επέβαινε στο ΙΧ επέστρεφε από διασκέδαση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο. Για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων απαιτήθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

«Αντί να έρθει εκείνος, πήγα εγώ στην κηδεία του»

«Ένα πολύ νέο παιδί, ένα παλικάρι μέσα στα όνειρά του, ήταν φοιτητής στο 2ο έτος στη Θεσσαλονίκη και ήρθε για 2 – 3 μέρες να μας δει. Μου έλεγε ‘αύριο παππού θα είμαι εκεί και θα φάμε μαζί’ και αντί να έρθει εκείνος, ήρθες εγώ για την κηδεία του», λέει ο παππούς του μιλώντας στο MEGA

«Ο εγγονός μου καθόταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και χτύπησε σε μια πινακίδα σε βενζινάδικο. Θέλω να δω το παιδί που οδηγούσε, όχι για να το μαλώσω αλλά να το συμβουλέψω».