Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας τετράχρονης και της προγιαγιάς της, των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί στις 28 Μαΐου από την περιοχή της Κυψέλης.

Παιδί και γιαγιά εντοπίστηκαν σώες στη Σαρωνίδα, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι το βράδυ της 29ης Μαΐου εκδόθηκε σήμα για την εξαφάνιση της τετράχρονης, που ήταν μαζί με την προγιαγιά της, έπειτα από την κλήση μιας γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι είχε δει στην περιοχή του Γκύζη μια γιαγιά με ένα παιδί.

Η γυναίκα φέρεται να είχε πει ότι η ηλικιωμένη φαινόταν σαν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το παιδί με τη γιαγιά και τις μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, χωρίς η γυναίκα να είναι ικανή να συνεργαστεί.

Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί τις μετέφεραν σε διεύθυνση που τους υπέδειξε η ηλικιωμένη, όμως δεν έμειναν στο σημείο μέχρι να δουν ότι η γυναίκα και το παιδί μπήκαν στο σπίτι και είναι ασφαλείς.

Η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν αντιστοιχούσε σε αυτή της κατοικίας τους, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να αγωνιούν για την τύχη τους.

Τελικά, η ανήλικη και η ηλικιωμένη εντοπίστηκαν σήμερα στη Σαρωνίδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκαν τόσο μακριά από το σπίτι τους.