Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν χθες οι υπεύθυνοι καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου, οι οποίοι εντόπισαν μέσα στη χωματερή της Βραυρώνας, μέσα στα σκουπίδια, ένα νεκρό έμβρυο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έμβρυο είχε αίματα, καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι. Ο 30χρονος πατέρας του από το Νεπάλ φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια και στη συνέχεια αυτό βρέθηκε στη χωματερή.

Μάλιστα, είπε ότι όταν το πέταξε το έμβρυο ήταν νεκρό. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο έμβρυο.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι. Μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει το ζευγάρι. Εκεί εντόπισε αίματα στους τοίχους και στα σεντόνια. Παράλληλα, εντόπισαν και ένα βίντεο από τον χώρο του ξενοδοχείου, στο οποίο έχει καταγραφεί ο πατέρας του εμβρύου, ο οποίος είχε βάλει σε σακούλα σκουπιδιών το έμβρυο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Η 30χρονη μητέρα παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, κρίσιμο θέμα είναι το τι θα γίνει με την ποινική τους μεταχείριση, καθώς εφόσον προκύψει από τη νεκροψία-νεκροτομή ότι το έμβρυο ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στα σκουπίδια ενδεχομένως να έχουμε πολύ βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία.