Την ταυτότητα του άνδρα που έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε από 39χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα, αποκάλυψαν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την “Ευβοϊκή Γνώμη”, πρόκειται για τον Σάκη Νικολάου, 43 ετών, που διατηρούσε επιχείρηση ξυλουργικών εργασιών “είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία”.

Τον μαχαίρωσε 39χρονη γυναίκα. Θλίψη για το στυγερό έγκλημα με θύμα τον γνωστό ξυλουργό.

Posted by Evoiki Gnomi on Saturday, January 20, 2024

Σύμφωνα με το περιεχόμενο στην επαγγελματική του ιστοσελίδα αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ήταν ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας και ιδιαίτερα επιτυχημένος με πολλά ιδιωτικά έργα για τα οποία οι πελάτες του εξέφραζαν μεγάλη ικανοποίηση.

Αναφέρεται επίσης, ότι ο Νικολάου είχε παντρευτεί είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και ζούσε με τη σύζυγό του. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί, εργατικό και εύθυμο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο Νικολάου έφυγε από το σπίτι του λίγο πριν από τις 8 το πρωί. Την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη από 39χρονη γυναίκα που του είχε στήσει ενέδρα.

Ποια είναι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό

Η 39χρονη κρατείται από το πρωί του Σαββάτου στην ασφάλεια της Χαλκίδας όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τους λόγους που την οδήγησαν στο έγκλημα. Κατά πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, έχει δηλώσει πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Εύβοια, η Π.Ρ. είναι 39 ετών και μητέρα δύο παιδιών και έχει καταγωγή από την Καστέλλα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων όπου βρίσκεται και το πατρικό της σπίτι.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο του συμβάντος, βρήκαν την 39χρονη να στέκεται πάνω από τη σορό του 43χρονου και τα ρούχα της γεμάτα αίματα.

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το μαχαίρι με το οποίο έγινε το έγκλημα ήταν ακόμα καρφωμένο στην ωμοπλάτη του θύματος που ήταν πεσμένο στο έδαφος, στη μέση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, σε εμβρυακή στάση

Βίντεο από το άγριο φονικό μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star

Είναι λίγο πριν τις 8 το πρωί και η κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα  στοιχεία η 39χρονη «έστησε καρτέρι» στον 43χρονο ο οποίος κατευθυνόταν στο επαγγελματικό του αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενος τις προθέσεις της προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα όμως τον πρόλαβε και τον σκότωσε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια της συζύγου του  που όπως κάθε πρωί βγήκε στο μπαλκόνι για να τον χαιρετίσει!

 Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας και συνέλαβαν τη γυναίκα που έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έκανε τυλιγμένη στα αίματα