Στον σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (15/1) αδερφικός της φίλος. Όπως τόνισε ο 39χρονος ήταν πολύ χειριστικός ενώ σημείωσε «την απειλούσε δια μέσου του παιδιού».

«Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις με μικρότερες συζύγους, συνήθως τα θύματά του ήταν από φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχαμε απομονώσει. Ήμασταν τότε, εάν δεν απατώμαι, 20-23 όταν είδαμε την παραβατικότητά του και γενικά το εφελίκι του. Γενικά, του άρεσε πάντα το χρήμα» είπε αναφερόμενος στον 39χρονο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» για ένα διάστημα είχε δει την Γεωργία να φοράει κολλάρο και υποπτεύεται πως την είχε χτυπήσει ο 39χρονος σύντροφός της.

«Τις περισσότερες κοπέλες του τις είχε στην αρχή όλα μέλι γάλα και μετά… Εγώ έμαθα και κάτι άλλο, το οποίο προφανώς κάποιοι από τις φίλες της Γεωργίας δεν βγήκαν να το πούνε ποτέ. Η Γεωργία βρισκόταν με κολλάρο κάποια στιγμή και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο» υπογράμμισε.

«Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε δια μέσου του παιδιού, πράγμα που κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ο άνθρωπος ήταν θρασύδειλος, όπως έκανε και με την αδερφή του» επεσήμανε ο φίλος του θύματος.

Για την Γεωργία και τον χαρακτήρα της δήλωσε: «Ήταν ένας άξιος άνθρωπος, ένας άγγελος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί του με ήθος και αξία. Μία υπέροχη γυναίκα που ήταν από τη γειτονιά μας. Ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Δεν μίλησαν κάποιοι, δυστυχώς ήξεραν πράγματα και δεν μίλησαν. Έβλεπαν μία Γεωργία καταρρακωμένη, κάποιες φορές την έβλεπαν λίγο διαφορετικά και δεν μίλησαν. Δεν άνοιξαν στόματα» είπε κλείνοντας.