Μάχη για τη ζωή του δίνει το 4χρονο αγόρι, που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα. Το παιδί, που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Ο 23χρονος δράστης που το κακοποίησε βάναυσα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αναζητείται από τις Αρχές, αλλά οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τόσο στη Λαμία, όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας, με το παιδί να έχει πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού.

Όπως επισήμανε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο σύντροφός της είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο. Μάλιστα, πρόσφατα το αγόρι χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Η μητέρα είχε ενημερώσει σχετικά την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα αδερφάκια του 4χρονου έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.