«Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του μέσα στο γραφείο του Ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει» δήλωσε ο δικηγόρος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

«Τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, τον οποίο τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας» τόνισε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Live News.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι δολοφόνοι μεταφέρουν το μπαούλο με το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA και το LIVE News, καταγράφει τους δύο άνδρες με το μπαούλο στο οποίο παραχώσαν το πτώμα της 41χρονης εγκύου, πριν το εγκαταλείψουν στη Χαλκιδική.μπαούλο στο οποίο παραχώσαν το πτώμα της 41χρονης εγκύου, πριν το εγκαταλείψουν στη Χαλκιδική.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο άνδρες και το μπαούλο.

Παράλληλα στη δημοσιότητα έρχεται και ένα ακόμα βίντεο που καταγράφει τον 39χρονο σύντροφο του 41χρονου θύματος και τον 34χρονο φίλο του, στις 2 Ιανουαρίου και λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σ’ αυτό οι δύο άνδρες εμφανίζονται στην οδό Περικλέους να περπατούν κρατώντας μια σακούλα, η οποία πιθανόν περιέχει προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας που ξεφορτώνονται.