Στη σύλληψη δύο ατόμων με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων, προχώρησαν οι αρχές αναφορικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Περιστέρι και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν ένας 26χρονος και ένας 20χρονος οι οποίοι πυροβόλησαν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής οι συλληφθέντες βρισκόμενοι σε μαγαζί στην περιοχή του Περιστερίου τσακώθηκαν αρχικά λεκτικά με δύο άλλα άτομα. Η ένταση κλιμακώθηκε εκτός του καταστήματος με τον 20χρονο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. να πυροβολεί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο ατόμων.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση σχετικά με πυροβολισμούς στο Περιστέρι και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από νοσοκομείο της Αττικής για ύπαρξη δύο τραυματιών.

Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της ανωτέρω επίθεσης.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα  μενταγιόν και δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.