Κηδεύονται ο γυναικοκτόνος αστυνομικός και η 42χρονη πρώην σύζυγός του στη Θεσσαλονίκη και φίλος του ζευγαριού μίλησε για τη σχέση που διατηρούσαν, αναφερόμενος στη νέα γυναικοκτονία.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Live News είπε πως «δεν περίμενε κανένας ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. To παιδί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο. Οι άνθρωποι ήταν νοικοκυραίοι, ήταν ευγενέστατοι».

«Ήταν 17 χρόνια μαζί, είχαν δύο παιδάκια. Αυτός μετά που χώρισαν έμενε με τον μπαμπά του και έλεγε “να βρούμε κανένα σπιτάκι μήπως βρει καμιά κοπέλα άλλη το παιδί να κάνει…” τώρα έγινε το κακό. Δεν δικαιολογεί κανένας το κακό που έκανε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, φίλος του δράστη, ανέφερε ότι «το παιδί ήταν της εκκλησίας. Στο Άγιο Όρος εκεί πήγαινε. Δεν είναι ο άνθρωπος να λέει κάτι, να εναντιωθεί και να κατηγορεί την γυναίκα του, προς Θεού, ούτε καν ανέφερε κάτι τέτοιο, απλώς στεναχωριόταν πολύ, γιατί του είπε η γυναίκα του να χωρίσουν. Ποιος περίμενε αυτό το πράγμα;».

Σημειώνεται, ότι η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.