Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΛΑ.Ο.Σ., με αφορμή την συζήτηση πολλών νομοσχεδίων στην σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο ΛΑ.Ο.Σ. υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ότι «από τη ράθυμη κυβέρνηση Καραμανλή, περάσαμε στην «υπερκινητική» του Παπανδρέου. Από τον στραβισμό του χθες, στην αμετροέπεια του σήμερα».

Εκτιμά ότι τα πολλά Υπουργικά Συμβούλια «παραπέμπουν στη λαϊκή ρήση “συσκέπτονται όσοι δεν σκέπτονται”» και υποστηρίζει ότι η κοινωνία και η οικονομία δεν μπορούν να απορροφήσουν τον καταιγισμό των νομοσχεδίων που επιβάλλει η τρόικα, και προθύμως και ασμένως, υιοθετεί ο κ. Παπανδρέου».

Επίσης ο ΛΑ.Ο.Σ. αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των καυσίμων, υποστηρίζει ότι «η ασυδοσία στα καύσιμα ξεκινά από τα πρατήρια, περνάει στα βυτιοφόρα και καταλήγει στους αποθηκευτικούς χώρους».
Κατηγορεί την κυβέρνηση και τα στελέχη της λέγοντας ότι ή δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν την λαθρεμπορία, «ή κάνουν τα “στραβά μάτια”». Σύμφωνα με τον ΛΑ.Ο.Σ. «υπάρχουν “επαΐοντες” που έχουν πλουτίσει από το αντικείμενο, και οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν τα … “φώτα” τους».

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με τον αριθμό των ελλήνων που φορολογήθηκαν και πλήρωσαν φόρους, ο ΛΑ.Ο.Σ. τονίζει ότι «οι έλληνες φορολογούμενοι προφανώς ακολούθησαν πιστά τη φορολογική συνείδηση του Άκη, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, και λοιπών επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ».

Κατά τον ΛΑ.Ο.Σ. το ερώτημα που αυτομάτως τίθεται «επ΄ ευκαιρία της φορολογικής απαξίωσης, είναι, “πόσο φόρο και που”, πλήρωσε το κυβερνών κόμμα για το τουλάχιστον ένα εκατομμύριο, που φέρεται ότι πήρε από τη SIEMENS, μέσω Τσουκάτου ».