Καβγάς έγινε χθες μεταξύ του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της Θεοδώρας Τζάκρη στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Attica και στην εκπομπή Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η κουβέντα άναψε στη συζήτηση γύρω από τον κατώτατο μισθό με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να χαρακτηρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «γελοία».

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» είπε ο κ. Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να του απαντά «είστε ακροδεξιός και φασίστας». Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, κάτι που εκείνος αρνήθηκε να κάνει. Ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποχώρησε, όπως είχε αρχικά πει και παρέμεινε συνεχίζοντας την αντιπαράθεση.

«ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η επίθεσή του»

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό. Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.