Για «διχασμό, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμό» κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, χθες το βράδυ.

Για την Πειραιώς, μάλιστα, η ομιλία Πολάκη περί ρεβάνς κατά όσων «είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ», έχει την «κάλυψη» του Αλέξη Τσίπρα με τον κρητικό βουλευτή να χαρακτηρίζεται ως το «alter ego» του αρχηγού του κόμματος.

Αναλυτικά, η ΝΔ επεσήμανε σε ανακοίνωσή της:

«Ο κ. Πολάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Νίκαια απείλησε με ρεβάνς όσους είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας πως “η δεύτερη φορά πρέπει να είναι αλλιώς και πρέπει να είμαστε και εμείς αλλιώς- και δεν μπορούμε να πούμε πια ότι δεν ξέραμε. Ήρθαμε, είδαμε, ξέρουμε τι γίνεται. Ξέρουμε και ποιοι μας πολέμησαν και πως μας πολέμησαν και έχουμε πλέον τη γνώση και έχουμε την απόφαση”.

Διχασμός, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμός. Αυτά εκφράζει για πολλοστή φορά ο κ. Πολάκης. Και φυσικά έχει όλη την άνεση να τα λέει ως alter ego του κ. Τσίπρα».

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε βίντεο με την εν λόγω εκδήλωση στη σελίδα του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «μαζική εκδήλωση»:

Σήμερα στη Νικαια. Εξαιρετική Μαζική εκδήλωση!!!

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, October 11, 2021