Πρόσωπο-έκπληξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι ο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος δεν αποκλείεται να κατέβει υποψήφιος στην Α’ ή Β’ Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Mega.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η Ραχήλ Μακρή έχει έρθει σε σύγκρουση με την Κουμουνδούρου και δεν θα είναι υποψήφια, καθώς της ζητήθηκε να διεκδικήσει τη μονοεδρική περιφέρεια των Γρεβενών, ενώ η ίδια επιθυμούσε να κατέβει στην Κοζάνη.
Από την άλλη, σίγουρη εμφανίζεται η υποψηφιότητα των Βουδούρη και Παραστατίδη, παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η δήλωση τους μετά τις αποκαλύψεις Χαϊκάλη. Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται και η Τζάκρη.
Τέλος, όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σε αυτό θα βρίσκεται ο κ. Σκουρλέτης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και το όνομα του καθηγητή Κωνσταντίνου Τσουκαλά.
Δείτε το βίντεο…