Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η κακοφωνία των υπουργών, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει τραβήξει αυτιά.

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις των υπουργών που μπορεί να μπερδεύουν τους πολίτες ξεκαθαρίζοντας πως: «Κάθε υπουργός διαχειρίζεται τα του χαρτοφυλακίου του και έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα φαινόμενα αυτά διορθώνονται. Ο

ι υπουργοί έχουν υποχρέωση να υπηρετούν την κεντρική γραμμή. Δεν βγάζει κανείς την ουρά του απ’ έξω. Και χθες υπήρξε διχογνωμία. Η απόφαση ήταν σε μένα. Αυτή την απόφαση πρέπει να την υπηρετούν και θα την υπηρετούν».

Στην ερώτηση για το αν έχει τραβήξει κάποιο αυτί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Το έκανα ήδη. Καλό είναι να βγαίνουμε να μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε».

Όσο για το αν θα επιβάλλεται ποινή τηλεοπτικής αφωνίας, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν χρειάζεται, εξάλλου κάναμε ανασχηματισμό και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Με ενδιαφέρει όποια προβλήματα κακοφωνίας υπήρξαν να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους».