Μετά τη δημοσιοποίηση πληροφοριών που θέλουν για νέο υπουργό Οικονομικών το Νίκο Οικονομίδη, πολλοί έσπευσαν να αναζητήσουν πληροφορίες για τον καθηγητή οικονομικών στο New York University.

Κρίνοντας από τα σχόλια που έχει αναρτήσει στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ο κ. Οικονομίδης εμφανίζεται έντονα επικριτικός κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, σε τελευταία του ανάρτηση σχετικά με την παραίτηση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, σχολιάζει πως «είναι πραγματικά ντροπή να κάνουν το Θεοχάρη αποδιοπομπαίο τράγο!»

Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τη δημοσίευση γελοιογραφίας με πρωταγωνιστή τον Γλέζο, ο κ. Οικονομίδης σχολιάζει ειρωνικά τις δηλώσεις Γλέζου περί «αναγκαστικού δανεισμού» και σημειώνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει 5 οικονομολόγους με διαφορετικές απόψεις και το Βαρουφάκη με 15 διαφορετικές δικές του. Τώρα έχει και έναν ακόμα “οικονομολόγο” με την 21η άποψη».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Οικονομίδης ασκεί κριτική κατά του συναδέλφου του κ. Βαρουφάκη, καθώς τον Απρίλιο έγραφε: «Ο Βαρουφάκης τώρα λέει ότι η ΕΚΤ εκφοβίζει τις αγορές για να βγει η Ελλάδα στις αγορές! LOL Μα ποτέ τέλος πάντων θα προσγειωθεί αυτό το παιδί;»