«Κότα θα είναι ο Πάνος Καμμένος», είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος αν δεν αναφέρει τα ονόματα εκείνων, οι οποί, ως δημοσιογράφοι χρηματίζονταν από το ΤΤ και στη συνέχεια έγιναν βουλευτές.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή το θερμό επεισόδιο που είχε στη Βουλή με τον συνάδελφο του από τους ΑΝΕΛ, Νότη Μαριά αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος.

«Σε αυτή τη χώρα καμιά φορά πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι και ελέφαντας. Εγώ δεν έκανα κανένα αδίκημα, με έπαιρναν διάφορα και με ρωτούσαν αν αίρεται η ασυλία μου», είπε. Και πρόσθεσε: «Αποκάλεσα τον κ. Μαριά σε μια τηλεοπτική συζήτηση “πασόκο”, “πρώην πασόκο” και γι’ αυτό μου έκανε μήνυση. Τα πολιτικά επιχειρήματα μετετράπησαν σε ποινικά αδικήματα».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ότι κάποιοι χρηματίζονταν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Απαίτησε μάλιστα να πει δημοσίως τα ονόματά τους γιατί «διαφορετικά θα είναι συκοφάντης» και «αν δεν παρέμβει, θα είναι κότα».

«Ο κ. Καμμένος μίλησε στη Βουλή και δεν μίλησε σε ιδιωτική συζήτηση, όπως έλεγε για τον κ. Πάχτα που είπε “να τον λιντσάρουν”. Το είπε δημόσια για δημοσιογράφους που τα έπαιρναν από το ΤΤ και έγιναν βουλευτές. Εγώ σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος το 2001. Στο ΤΤ δεν έχω πάει ποτέ, μόνο μια φορά, σε μια συγκέντρωση εργαζομένων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αν όμως ο κ. Καμμένος έχει ονόματα, γιατί δε βγαίνει να τα πει; Ξέρω και ότι ο κ. Καμμένος είναι λαλίστατος. Ας μας του πει λοιπόν. “Ποιοι είναι οι βουλευτές που έγιναν βουλευτές και τα έπαιρναν από το ΤΤ; Γιατί αν δεν απαντήσεις, είσαι συκοφάντης”. Και ο κ. Καμμένος έχει δημοσιογράφους-βουλευτές στο κόμμα του».
Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι ο κ. Καμμένος μπορεί να παρέμβει στην εκπομπή να μιλήσει για το θέμα. Και ο Αργύρης Ντινόπουλος συνέχισε: «Να μας πει ποιοι είναι, γιατί αν δεν παρέμβει, κ. Παπαδάκη, είναι “κότα”».