Ξεκάθαρη ότι η κυβέρνηση θέλει οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμφανίστηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Άννα Ασημακοπούλου.

Η βουλευτής και εκπρόσωπος της Ν.Δ. σχολίασε και τα όσα λέγονται περί αντικατάστασης του υπουργού Οικονομικών, αναφέροντας: «Ο κ. Στουρνάρας έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού. Αν ο πρωθυπουργός θέλει να πει κάτι άλλο, θα μας το πει».

Και, σχολιάζοντας το θέμα των πρόωρων εκλογών, είπε: «Δεν ξέρω γιατί εμφανίζεται σίγουρος ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε εκλογές. Πιστεύω ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα, αν γίνονταν αυτή τη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Η πολιτική σταθερότητα είναι εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση για να μπορέσουμε να βάλουμε οριστικά πίσω μας αυτή τη δοκιμασία, στην οποία έχει μπει ο ελληνικός λαός για να ολοκληρώσουμε την πορεία που έχει χαράξει αυτή η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή έχει σημαντικές επιτυχίες να παρουσιάσει και θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Το καλό της χώρας είναι να ολοκληρώσουμε αυτή την πορεία. Οι Έλληνες έχουν κάνει σημαντικές θυσίες και δεν πρέπει να πάνε χαμένες».

Πάντως, σχολίασε και την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας βοηθάει σε τίποτα. Με το να λαϊκίζεις κατάφορα και να λες ψέματα στον κόσμο, δεν βοηθάς. Με το να λες ότι θα διώξεις τους επενδυτές, δεν βοηθάς. Με το να απαξιώνεις τους ευρωπαίους εταίρους, δεν βοηθάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ άμα ήθελε, βοηθούσε».