Συνεχίζεται η κόντρα Πιπιλή-Μπαλασόπουλου που ξέσπασε χθες όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα πρέπει να φύγει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τη θέση του. Ο Θ. Μπαλασόπουλος της απάντησε μάλιστα «αναλαμβάνουμε τα έξοδα νοσηλείας της σε ψυχιατρική κλινική».

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί, η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεκίνησα καμιά κόντρα, είπα αυτό που λέω εδώ και 25 χρόνια για τη ρουσφετολογία στο Δημόσιο». Και πρόσθεσε: «Είπα ότι όλοι αυτοί είναι δημιουργήματα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος το οποίο πάλεψα και ως δημοσιογράφος και ως βουλευτής». Υποστήριξε ότι σήμερα η νοοτροπία σε σχέση με το παρελθόν έχει αλλάξει.

Πάντως, επανήλθε στο θέμα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ανέφερε: «Υπηρέτησα τη δημοσιογραφία 38 συνεχή χρόνια και ποτέ δεν πήρα μήνυση. Ουδέποτε εκφέρω δημόσιο λόγο, αν δεν έχω τα ακριβή στοιχεία», αναφέροντας ότι «Μην ξεχνάτε ότι την περίπτωση Μπαλασόπουλου την έζησα στο δήμο Αθηναίων όπου ήμουν το “μαύρο πρόβατο”. Είναι γνωστοί οι αγώνες μου γι’ αυτό το συνδικαλιστικό σύστημα. Είπα αυτό που απαιτεί η κοινωνία».

Κατηγόρησε πάντως τον κ. Μανιτάκη για αργοπορία και αναφέρθηκε στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας λέγοντας: «Αναγκαζόμαστε να παίρνει η μπάλα τη δημοτική αστυνομία στο σύνολό της. Στην Ελλάδα και στην Αθήνα δυστυχώς η συγκρότησή της έγινε με έναν άτσαλο τρόπο. Ούρλιαζα λέγοντας ότι δεν κάνεις δημοτική αστυνομία από τα παράθυρα και ούτε μόνο για να κόβεις κλήσεις. Αποδίδει στον πολίτη. Ελπίζω ότι θα υπάρξει ψυχραιμία και να συγκροτηθεί κάτι νέο».