Στην εξαγγελία ότι σε έναν χρόνο από σήμερα τα έγγραφα του Δημοσίου «θα διακινούνται μόνο ηλεκτρονικά» προχώρησε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης», σημείωσε μέσω Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος τονίσει για τον πρόεδρο της ΝΔ πως: «Ξεχνά τις απολύσεις, τον στρατό των 50 μετακλητών και τις 240 τοποθετήσεις διευθυντών την τελευταία στιγμή με υπουργική απόφαση».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε καμία δράση για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, να τον ενημερώσω βέβαια ότι έχουμε ήδη συμβασιοποιήσει ένα τεράστιο έργο για το Ελληνικό Δημόσιο, που λέγεται ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων. Τα έγγραφα του Δημοσίου σε έναν χρόνο από σήμερα θα διακινούνται μόνο ηλεκτρονικά. 400 εκατ. ευρώ εξοικονόμηση πόρων, είναι δύο επιδόματα ενοικίου», ακούγεται να λέει σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Παππάς.