Επίθεση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου για τις νέες αρμοδιότητες των υπουργών αλλά και για τις συνέπειες της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών εξαπέλυσε η Ν.Δ. διά του εκπροσώπου της κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.

«Κανείς δεν είχε πει στους πολίτες, όταν ψήφιζαν, τον Οκτώβριο του 2009, τον κ. Παπανδρέου για Πρωθυπουργό, ότι πριν κλείσει ένα χρόνο στην εξουσία, θα μοιραζόταν την Πρωθυπουργία, με τον κ. Γιάννη Ραγκούση» αναφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος προσθέτοντας ότι «ήρθε να προστεθεί στον τραγέλαφο με τις επικαλύψεις και τη σύγχυση αρμοδιοτήτων, που χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση και μπλοκάρει το έργο της».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε και στις κοινωνικές συνέπειες της απεργίας των φορτηγών κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «καλλιεργεί κλίμα σύγκρουσης μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Σπρώχνοντας τη μία εναντίον της άλλης, για να καλύψει την ανεπάρκειά της και τα λάθη στους δικούς της χειρισμούς. Ο λαός μας έχει κρίση και καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους τεχνάσματα».