Με σύνθημα «Ελεύθερα και Περήφανα» και με σήμα τον κρητικό σταυραετό, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Δημήτρης Γιαννουλάκης – που αναμένεται να στηρίξει η Ντόρα Μπακογιάννη – παρουσίασε απόψε τη διακήρυξη του συνδυασμού του «Μάχη για την Κρήτη» και με στόχο να δώσει μάχες όπως είπε για τον τόπο μας.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε διέξοδο στους δημιουργικούς, σκεπτόμενους, ελεύθερους συμπολίτες μας που νιώθουν να ασφυκτιούν μέσα στο σημερινό περιβάλλον της μιζέριας, της σκοπιμότητας, των συμβιβασμών» ανέφερε ο κ. Γιαννουλάκης .

Όπως είπε ο κ. Γιαννουλάκης , με καθαρή συνείδηση, με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας, καλεί κοντά του κάθε Κρητικό με φιλότιμο και λόγο τιμής, όλους όσους δεν εκφράζονται από την σημερινή ΝΔ καθώς και τους απογοητευμένους από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

«Στόχος μας», πρόσθεσε, «είναι να δώσουμε διέξοδο στους πολίτες εκείνους που δεν εκφράζονται από την σημερινή Νέα Δημοκρατία».

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη», όπως ανακοινώθηκαν απόψε, είναι οι κ.κ. Μανώλης Παπαδάκης (Χανιά), Μανώλης Μανωλακάκης (Ρέθυμνο), Νεκτάριος Σερμάκης (Ηράκλειο), Νεκτάριος Παπαβασιλείου (Λασίθι).

Στην παρουσίαση του συνδυασμού παραβρέθηκαν ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και τοπικά στελέχη της ΝΔ που έχουν αποστασιοποιηθεί τελευταία από το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.