Άγρια κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ του υπουργού εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ», ανέφερε ο κ. Καμμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Και πρόσθεσε: «Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» συνέχισε ο κ. Καμμένος.

«Σε ποιον αναφέρεστε; Αναφέρεστε στον κ. Γεωργιάδη» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Βεβαίως στον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη, αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής ονόμαζε άκρα κι έλεγε δεν συνεργάζομαι», απάντησε ο κ. Καμμένος.

Στον υπουργό εθνικής Άμυνας απάντησε με παρέμβαση του στην ίδια εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι:

«Όλοι αυτοί που ανέφερε ο κ. Καμμένος ως ευρισκόμενοι εκτός της ΝΔ είναι μέσα στη ΝΔ και στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη. Είναι σχεδόν χυδαιότητα εν τη απουσία τους να αναφέρει το όνομά τους ο Πάνος Καμμένος, ένας σφοδρός πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις».

«Να μη μας λέει ο κ. Καμμένος ότι δεν αλλάζει απόψεις, γιατί γελάνε μέχρι και οι γάτες. Έχει παραιτηθεί μέχρι σήμερα καμία 70αρια φορές για να κρατάει τελικά την καρέκλα του με κόλλα στιγμιαία» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.