«Μας προβλημάτισε όλους η εμφάνιση του πρωθυπουργού, γιατί είδαμε ουσιαστικά την σκιά του κ. Τσίπρα» σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ.

«Δεν έχει καμία σχέση ο Αλέξης Τσίπρας με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης που ερχόταν εδώ και σάρωνε τα πάντα, υποσχόμενος προς όλες τις κατευθύνσεις. Είδαμε ξαφνικά έναν Αλέξη Τσίπρα φοβισμένο, εκνευρισμένο, να μιλάει για τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς να εξηγεί γιατί αποφάσισε να έχουμε τελικά 4 και πώς δόθηκε μία από τις άδειες σε έναν άνθρωπο που σχετίζεται με εργολαβίες του Δημοσίου» ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ΝΔ, διευκρίνισε ότι «θα ήταν ανέξοδη πολιτική αν ακούγαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα στελέχη της ΝΔ να λένε ότι έχουμε λύσεις για όλα και ότι στο πρώτο εξάμηνο θα έχουμε τελειώσει τα προβλήματα του ελληνικού λαού».

«Εμείς τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την επιβολή περισσότερων φόρων και την προσπάθεια να “βγάλουν τα σπασμένα” κόβοντας το ΕΚΑΣ από τους συνταξιούχους και περικόπτοντας μισθούς και συντάξεις, δεν θα τον ακολουθήσουμε» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.