Ως εν δυνάμει πρωθυπουργός και όχι μόνο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί την 76η ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς. Οι προετοιμασίες, προκειμένου να οριστούν οι λεπτομέρειες της τριήμερης επίσκεψης του αρχηγού της Ν.Δ. έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Ελεύθερος Τύπος» η ομιλία του θα έχει κυρίαρχο άξονα το τι θα κάνει αν εκλεγεί πρωθυπουργός και αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα δώσει βάρος στα θέματα της νεολαίας ενώ δεν αποκλείεται το κόμμα να διοργανώσει και ειδική εκδήλωση.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενώ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σαμαρά είναι υπό διαμόρφωση. Για την προετοιμασία της επίσκεψης, ο γραμματέας Οργανωτικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Ζωντανός είχε συσκέψεις στη Θεσσαλονίκη με στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Ελλάδα.