«Ο Τσίπρας ήρθε στη Βουλή, είπε τα δικά του και έφυγε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει πως ακόμη και μισοπεθαμένος στη Βουλή θα έρχομαι, δείχνοντας πόσο τιμούσε τον κοινοβουλευτισμό.

Οι αγρότες δεν πρέπει να κλείνουν τους δρόμους, αλλά έχουν 100% δίκαιο στα αιτήματά τους. Οι αγρότες εξεγείρονται λόγω των υποσχέσεων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Τους είχαν τάξει τα πάντα και τώρα δεν κάνουν τίποτα για εκείνους. Στην ουσία του ζητήματος, ο πρωθυπουργός κάλεσε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό. Το θέμα του προσφυγικού είναι στον αέρα, ενώ είχε πει πως μέχρι τις 7 Μαρτίου δεν θα κλείσουν τα σύνορα από καμία χώρα της ΕΕ», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής.

«Η κυβέρνηση διαψεύδεται κάθε μέρα από τις εξελίξεις στο θέμα του προσφυγικού. Η χώρα κινδυνεύει και από το θέμα της αξιολόγησης, δεν κινδυνεύουμε πάλι από Grexit; Οι αγρότες έχουν την αίσθηση πως κινδυνεύει ο κλάδος τους, η ζωή τους. Πρέπει ο διάλογος να ξεκινήσει από μηδενική βάση. Οι αγρότες τον συνάντησαν μετά από 40 μέρες, ποιος είναι; Ο πάπας της Ρώμης; Έχετε πάρει διαζύγιο με την κοινωνία» τόνισε για το αγροτικό ζήτημα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Μπορεί να γλιτώσετε από τους αγρότες, γιατί έχετε αστυνομικούς γορίλες που σας φυλάνε, αλλά από την κοινωνία δεν θα γλιτώσετε» είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή, πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.