Οι γυναίκες φαίνεται ότι απογοήτευσαν τον Γιώργο Παπανδρέου καθώς πληροφορίες μιλάνε για τέσσερις που κινδυνεύουν να μείνουν «εκτός» σε επικείμενο ανασχηματισμό. Αυτές είναι οι Λούκα Κατσέλη, Τίνα Μπιρμπίλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Κατερίνα Μπατζελή.

Η έκπληξη είναι ότι προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για έξοδο και ο Θόδωρος Πάγκαλος. Όπως αναφέρει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ «ίσως ο Γιώργος θελήσει να στείλει ένα συμβολικό μήνυμα εξομάλυνσης των σχέσεων του με την Αριστερά «θυσιάζοντας» τον αντιπρόεδρο, που έχει ανοίξει πολιτική βεντέτα με την Αλέκα και τον Αλέξη».

Τα σενάρια αναφέρουν και τους πιθανούς αντικαταστάτες του Θ. Πάγκαλου. Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ «αν φύγει τελικά ο Πάγκαλος, δύο είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του, είτε ως αντιπρόεδροι είτε ως «συντονιστές» του κυβερνητικού έργου: Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Ρέππας».

Για το Χάρη Παμπούκη, το ένα σενάριο τον φέρνει στο Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ το άλλο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. «Με δεδομένο ότι ο Γιώργος θέλει να μείνει ο ίδιος υπουργός Εξωτερικών, φαίνεται πιθανότερο να στείλει τον Παμπούκη στο Δικαιοσύνης, με τον Καστανίδη να πηγαίνει σπίτι του» καταλήγει η εφημερίδα.