Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας ότι αυτή δεν είναι στιγμή δικαίωσης για τις προβλέψεις αλλά είναι στιγμή που η Ελλάδα ζει τους χειρότερους εφιάλτες της.

«Εδώ είμαστε 20 ώρες μιας σκληρής διαπραγμάτευσης. Κανείς δεν αισθάνεται περήφανος για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και κανείς δεν μπορεί να χαίρεται έστω και για τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις που μπορεί να έχει κάνει στο παρελθόν», σημείωσε.

«Είναι η στιγμή ούτε της δικαίωσης γιατί είναι η στιγμή που ζούμε τους χειρότερους εφιάλτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο χειρότερος εφιάλτης είναι ότι έχουμε φθάσει με ένα σενάριο Grexit στο τραπέζι και γραμμένο στο σχέδιο συμπερασμάτων του Eurogroup, έχουμε φθάσει στο σενάριο του να ζητούνται μέτρα τα οποία καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να δεχθεί, εξόχως προσβλητικά και θα σας έλεγα και ταπεινωτικά», συμπλήρωσε.

«Και από την άλλη υπάρχουν στο τραπέζι πράγματα που κακώς έκανε αυτή η κυβέρνηση και τα οποία σήμερα ζητείται να παρθούν πίσω», σημείωσε ακόμη.