Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Πειραιά συζήτησαν ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι, μετά από αίτημα του δημάρχου Πειραιά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι άκουσε τα θέματα που του έθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος και είπε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που κάνει με στόχο την ποιοτική, κοινωνική, και οικονομική βελτίωση του Πειραιά, τον οποίο χαρακτήρισε δήμο με πολλά και σοβαρά προβλήματα. Σημείωσε, επίσης, ότι στήριξε τον κ. Μιχαλολιάκο στη μάχη για την νίκη στο δήμο, με τον οποίο όπως ανέφερε, τον συνδέουν δεσμοί πολυετούς φιλίας και αγώνες, καθώς και οι δυο είναι πολιτικά τέκνα του Ευάγγελου Αβέρωφ.

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την ανταπόκρισή του στο αίτημά του για συνάντηση και για την στήριξη που του πρόσφερε για την αναβάθμιση του Πειραιά. Ο δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα του δήμου και στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί και σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης του είπε πως θα τον στηρίξει και στη συνέχεια.