Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία της απογραφής πληθυσμού και κατοικιών 2011.

Στις 10:30 αρχίζουν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά. Ακολουθεί στις 12:15 ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στις 13:30 ο Αλέξης Τσίπρας, στις 14:30 η Ντόρα Μπακογιάννη και στις 15:30 ο Φώτης Κουβέλης.

Διμερείς επαφές θα έχει σήμερα στη Ρώμη ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Το πρωί θα συναντηθεί με τον Ιταλό Υπουργό Εξωτερικών Franco Frattini ενώ το πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρόεδρο της ιταλικής Βουλής Gianfranco Fini καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων Γερουσίας Lamberto Dini.

Στην Αλικαρνασσό σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, όπου θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες και αρχές της πόλης.

Στις 13:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί ιπτάμενους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που διακρίθηκαν διεθνώς.

Την  ίδια ώρα στην ΑΣΟΕΕ η τρίτη και τελευταία εκδήλωση των Νέων Πράσινων με αφορμή την κοινωνικοοικονομική κρίση που βιώνουμε και τη συνεχή αύξηση της ανεργίας με ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά στους νέους, με θέμα: «Εναλλακτικοί τρόποι-προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων».

Στις15:30 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του τπουργείου για το νομοσχέδιο που αφορά τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων.

Στις 19:30 στο Μέγαρο Μουσικής ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέμσου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ.