Αναζητώντας λύση στο θέμα της κατάληψης στο δημαρχείο της Αθήνας από συμβασιούχους του δήμου, ο δήμαρχος Γ. Καμίνης έχει σήμερα συνάντηση με τους συμβασιούχους και τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σπύρο Παπασπύρο, που ανέλαβε διαμεσολαβητική προσπάθεια για την εκτόνωση της έντασης.

Στις 11: 00 συνάντηση του πρωθυπουργού στο γραφείο του στη Βουλή με την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και με τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, Αλέξη Λυκουργιώτη, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για το πόρισμα του ΕΣΥΠ που αφορά τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Την ίδια ώρα εγκαίνια της έκθεσης για τα 190 χρόνια από την έναρξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας θα εγκαινιάσει την έκθεση ιστορικών και έργων τέχνης σχετικών με την Επανάσταση του 1821, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 190 ετών από την έναρξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Στις 11:30 συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο και παναττική στάση εργασίας 11:00 με 15:00 για τους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων.

Στις 12:00 συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό

Την ίδια ώρα συλλαλητήριο στα Προπύλαια από φοιτητές που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.
Επίσης στις 12:00 συνέντευξη τύπου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων εκδοτών Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων οι οποίοι είναι απλήρωτοι.

Στις 14:30 οι 13 περιφερειάρχες της χώρας συναντώνται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι 13 Περιφερειάρχες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν στον κ. Παπούλια ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νέου θεσμού της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Το πρωί θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού με κύριο θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και τρέχοντα ζητήματα.