Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27/10) στο πλατό του Action24 ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βαγγέλης Γιακουμής. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή της η εκλογή της στις Βρυξέλλες, ενώ απάντησε για το εάν και κατά πόσο της λείπει η τηλεόραση μετά από έξι μήνες αποχής.

«Σκεφτόμουν τι θα απαντήσω εάν μου γίνει αυτή η ερώτηση αλλά επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια, θέλω να το πω, γιατί αυτό ίσως σημαίνει και κάτι για τον χώρο μας: δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Περίμενα στην αρχή ότι θα έχω ένα πένθος αν δεν έχω τηλεόραση, γιατί 25 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω. Οπότε η τριβή της καθημερινότητας μπορεί να σου δημιουργεί μία αίσθηση απώλειας. Το αποδίδω στο ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήταν ευτυχισμένα χρόνια στην τηλεόραση, όχι λόγω των αποδόσεων αλλά λόγω της τοξικότητας που έχει ο χώρος μας και αυτό με στενοχωρεί», εξομολογείται η ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος.

«Έχω μία επαφή με την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, όχι όμως με την εμμονή που είχα παλαιότερα. Δεν σας κρύβω ότι το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν, ζήταγα κάθε πρωί τα νούμερα. Το χειρότερο ήταν ότι είχα την ίδια σωματικοποίηση, τα ίδια συμπτώματα που είχα όταν ήμουν κι εγώ στην τηλεόραση», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή εκπομπή του Action24.