Τα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους ανεβαίνουν το απόγευμα ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα και στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Η Γεωργία Πολυτάνου είναι γεννημένη στις 11/8/1995 στο Μαρούσι Αττικής και ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως για την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, ενώ μιλά πέντε γλώσσες.

Μετά τον γάμο στη Θήβα, απ’ όπου κατάγεται η νύφη το γλέντι θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στις Αφίδνες. Κουμπάροι, θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηνών.

Το «παρών» στο γάμο θα δώσουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα φτάσει απευθείας από το Αίγιο, καθώς θα βρεθεί πρώτα στην κηδεία της Βάσως Παπανδρέου στην οποία και θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο όσο και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας είπε για τον γάμο του: «Τώρα ολοκληρώσαμε τα πολύ κρίσιμα και μπαίνω στις διαδικασίες για το γάμο. Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί κυρίως η Γεωργία, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω λίγο άγχος αλλά κυρίως πολλή χαρά. Στη Θήβα γιατί είναι από εκεί η νύφη και μετά παραδοσιακό γλέντι. Κυριακή βράδυ θα είμαστε πίσω γιατί έχουμε δημοτική επιτροπή τη Δευτέρα».