Ένας ένας οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έφτασαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το πολυαναμενόμενο ντιμπέιτ.

Πρώτοι έφτασαν η Άννα Διαμαντοπούλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος. Στη συνέχεια έφτασε ο Χάρης Δούκας, ο Μιχάλης Κατρίνης και τελευταίος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν έχει ώρα ΠΑΣΟΚ πια, τώρα είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ. Ευελπιστώ ότι σήμερα θα ξεκινήσει μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου με τη σειρά της είπε κατά την άφιξή της: «Θα είναι σημαντικό debate για να πούμε τις θέσεις μας. Από αυτές τις εκλογές θα κριθεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ».

«Είναι σημαντικό γι’ αυτή τη διαδικασία να κάνουμε αυτήν την τηλεμαχία. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να συγκριθούμε ο ένας με τον άλλον και να δει ο κόσμος τι πρεσβεύει ο καθένας», είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε: «Ο ανοιχτός διάλογος πρέπει να χαρακτηρίζει το κόμμα μας από εδώ και πέρα. Διάλογος για όλα, κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία».

Τελευταίος έφτασε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σημείωσε στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ για τη φιλοξενία. Πήραμε την πρωτοβουλία για το ντιμπέιτ με όρους πρωτοποριακούς. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα».